Brendaonica CLASSIC & Brendaonica PLUS

Brendaonica CLASSIC i Brendaonica PLUS su interaktivne radionice na kojima polaznici uče kako uspješno brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama. Osim što polaznici dobiju jako puno ideja za promociju svojeg brenda, u interaktivnim vježbama isprobat će alate za njihovu primjenu i korištenje.

Nakon Brendaonice CLASSIC i PLUS više ništa neće biti isto. 😉

Razlika između CLASSIC i PLUS je što je CLASSIC namijenjena početnicima dok je PLUS namijenjena naprednijim korisnicima te sadrži puno više tehničkih podataka, statistika i istraživanja.

„Kad spoznaš važnost osobnog brenda, spoznat ćeš važnost društvenih mreža na kojima moraš biti vidljiv.“

– Morena Milevoj

brendaonica-classic

Teme Brendaonica…

Uvod u brendiranje na društvenim mrežama.

Kako istaknuti svoje prednosti u odnosu na konkurenciju? Kako odabrati najbolju komunikacijsku poruku? Potrebno je definirati svoje kompetitivne prednosti prije nego započnemo proces brendiranja. Vježba osmišljavanja ‘brand statementa’.

Kako učinkovito koristiti Facebook i Instagram za uspjeh vašeg brenda?

Društvene mreže koje su danas najrasprostranjenije i najdostupnije, no kako pozicionirati svoj brend da on bude prepoznatljiv u masi te da naši proizvodi i usluge pronađu svog kupca u zakrčenom prostoru news feeda?

Influencer marketing, trikovi i zamke.

Danas je od osobite važnosti imati na umu da su pravi Influenceri zapravo mediji te da u suradnji s kvalitetnim Influencerom možemo ostvariti uspješne rezultate, no kako razlikovati ‘dobrog’ od ‘lošeg’ influencera?

Kako kreirati sadržaj prilagođen vašoj ciljanoj skupini ?

Sadržaj je sve što objavljujemo na svim digitalnim kanalima no znamo li kreirati kvalitetan, relevantan i autentičan sadržaj? Blogovi, video sadržaj, vizuali… Znate li ih raditi? Vježba osmišljavanja kalendara objava.

Što kažu polaznici o Brendaonici?

„Brendaonica je za mene najbolji omjer uloženog i dobivenog. Zaista preljubazni edukatori spremni odgovoriti na svako vaše pitanje. Na jednom mjestu ćete dobiti apsolutno sve informacije koje su vam potrebne o brendiranju kako osobnog tako i samog proizvoda. Od srca preporučujem svakome tko želi steci sva potrebna znanja iz područja marketinga.”

TANJA MARTINIĆ, Facebook review, 18.11.2017.

Sudjelovala sam na Online Brendaonici u trajanju od 5 tjedana. Bio je užitak dočekati srijedu uvečer, jer su naši online susreti bili koliko edukativni toliko i zabavni i inspirirajući. Morena i Tomislav fokusirani su na podržavanje sudionika tijekom cijelog razdoblja trajanja Brendaonice, pa sam imala dojam da je radionica trajala 5 tjedana a ne samo 10 sati. Hvala vam, a onima koji razmišljaju da li je to za mene – probajte, isplati se!

GORANA SANDRIĆ, Facebook review, 10.02.2018.
”Odlična, opuštena atmosfera na radionici. Jasna i jednostavna komunikacija, sve potkrjepljeno stvarnim primjerima. Dobila uvid gdje jesam i u kome smjeru krenuti dalje!”
KRISTINA KOVAČ, Facebook review, 25.02.2018.

„Idealno mjesto za sve one koji su na početku puta ili su već daleko stigli u brendiranju sebe ili svog proizvoda. Jako stručni predavači s velikim iskustvom i jako puno primjera iz prakse. Na radionici je prisutna stalna interakcija između polaznika i predavača što je veeeliki plus. Ako razmišljaš prijaviti se ili ne tvojoj dilemi došao je kraj. Uloženo će ti se vratiti stostruko.„

ANA IVANDA, Facebook review, 26.02.2018.
„Dojam nakon Brendaonice je kao da si bio na strukturiranoj i moderiranoj kavi s genijalnim ljudima s kojima si 9+ sati pričao o temi koja vas sve zanima – izgradnja osobnog i poslovnog brenda. Morena i Tomislav su stručnjaci u svom području, a njihov pristup je vrlo personaliziran i prilagođen svakom sudioniku. Brinut će o tebi prije, tijekom i nakon radionice, a izaći ćeš s konkretnim i primjenjivim savjetima koje možeš testirati već sljedeći dan. Primjenjivo i motivirajuće iskustvo – uživala sam!” 
TEA ZAVACKI, Facebook review, 26.02.2018.

„Ugodna i opuštena atmosfera uz divni dvojac koji svoje znanje i iskustvo potkrijepljeno primjerima, stručno prenose polaznicima. Morena i Tomislav kao stručnjaci u digitalnom marketingu jasno komuniciraju sa polaznicima, potiču na interakciju, izuzetno su otvoreni za pitanja i savjete. Hvala vam!”

DALIDA TOMEK, Facebook review, 17.11.2018.

„Super radionica, poučna i inspirativna. Predavači (Morena i Tomislav) su sjajni, teoriju prezentiraju na stvarnim primjerima. Uključivanje sudionika u samu radionicu, te poticanje na aktivno sudjelovanje izvrstan je način da se “običnim” ljudima koji se možda do sada nisu susretali sa društvenim mrežama, na stvarnim primjerima pomogne da bolje shvate sto su društvene mreže ali i kako najbolje iskoristiti njihov potencijal. Pridružite se Brendaonici, nećete požaliti!”

ŠIME SIKIRIĆ, Facebook review, 11.02.2017.

„Odlično mjesto za zaokružiti i posložiti znanja o stvaranju i jačanju brenda na društvenim mrežama! Morena i Tomislav imaju puno znanja i iskustva i što je najvažnije, znaju ga prenijeti i predavanjima i konkretnim primjerima. Atmosfera na radionici je odlična, ekipa istinski zainteresirana i željna pomoći i sebi i drugima   Super korisno provedena subota!”

IVA PERIČIĆ, Facebook review, 24.11.2018.

„Dolaskom na Brendaonicu na zanimljiv i stručan način duboko ćete zagrebati ispod površine nepreglednog svijeta mogućnosti koje Vam pružaju predstavljanje vašeg proizvoda, usluge ili sebe samog na društvenim mrežama i web-u. Toplo preporučam!” 

ZDENKA ARBANAS, Facebook review, 13.02.2017.

„Inspirativni, prepuni savjeta koji su iznimno lako primjenjivi a efikasni. Preporuka svima koji su sa svojim brendom negdje zapeli ili ga jednostavno žele podići na novu razinu. Dobivanje konkretnih odgovora, nesebično dijeljenje znanja i iskustva, ovu radionicu čini neusporedivo boljom u odnosu na sve na kojima sam bila.
Bravo ekipa, sjajni ste, pristupačni i energija kojom radite svoj posao je fenomenalno poticajna.
Hvala na svemu!” 

NATAŠA IPŠA BABIĆ, Facebook review, 2.03.2019.

Hajde, što čekaš? 

Rezerviraj svoje mjesto!

kontaktiraj nas