Brendaonica Instagram Success, 12.10.2019. od 9-15h

Živimo u svijetu gdje svi sve znaju o Instagramu, objavljuju dnevno na desetke fotografija i Storiesa, lajkaju i komentiraju svoje omiljene brendove i influencere, no što je s promocijom vaših osobnih brendova i biznisa na ovoj najbrže rastućoj platformi društvenih mreža?

Želite li naučiti kako sebe istaknuti na Instagramu te kako privući lajkove i interakciju vaših pratitelja, a sve sa ciljem da prodaja vaših usluga ili proizvoda bude što uspješnija, dođite na Brendaonicu Instagram Success, koja se održava u subotu, 12.10. u BIZkoshnici u Zagrebu.

Na Brendaonici Instagram Success, polaznici će naučiti:

 • Kako stvoriti vizualno prepoznatljiv feed na Instagramu?
 • Kako formatirati i editirati fotografije te kako koristiti #hashtagove?
 • Kojim metodama privući nove pratitelje?
 • Kako povećati angažman svojih objava, odnosno broj lajkova i komentara na fotografijama u feedu?
 • Kako kreirati zanimljive Stories koristeći Storytelling metodu?
 • Kako najbolje iskoristiti Instagram Live opciju?
 • Kako aktivirati pratitelje putem Stories koristeći gifove, repost, ankete i ostale opcije?
 • Kako vizualno osmisliti naglaske Storiesa i zbog čega su oni važni za komunikaciju vašeg brenda?
 • Kako osmisliti nagradni natječaj na Instagramu te kako koristiti „User generated content“ za promociju vaših brendova na Instagramu?
 • Kako kreirati mjesečni plan objava i koje vam aplikacije mogu pomoći u tome?
 • Koje aplikacije koristiti za uspješno editiranje fotografija?
 • Kako će Canva postati vaš najvažniji partner za vizualno osmišljavanje strategije vašeg brenda na Instagramu?
 • Kako pratiti analitiku i zbog čega ne smijemo zaboraviti na nju?

U cijenu radionice uključeno je osvježenje tijekom radionice (kava/čaj i peciva), a svi polaznici dobivaju Potvrdu o pohađanju radionice te mogućnost sudjelovanja u Q&A grupi na Facebooku nakon Brendaonice.

Obavještavamo sve zainteresirane da se ova radionica neće održati iz tehničkih razloga.

Svi dodatni upiti: info@brendaonica.com

O predavačima

Brendaonicu vodi Morena Milevoj,  koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija za kompanije u zemlji i inozemstvu. Velika je zaljubljenica u društvene mreže i PR općenito, a trenutno je voditeljica marketinga i odnosa s javnošću uspješnog i nagrađivanog turističkog projekta u Istri. Osnivačica je Brendaonice, te vlasnica fashion & lifestyle bloga www.myfashion.com.hr. Vjeruje da je osobno brendiranje te online poduzetništvo ključ uspjeha te budućnost svih vas koji pokrećete ili razvijate neki biznis.

morena-milevoj
brendaonica-content-mix

Tomislav Pancirov je lifestyle poduzetnik, digitalni nomad i strateg s bogatim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji na postavljanju komunikacijskih strategija i kampanja.

Vlasnik je biznisa za komunikacijsko savjetovanje i bloga www. tomislavpancirov.com, a odnedavno vrlo uspješnog YouTube kanala Digitalna stvarnost te Facebook grupe: Holistički biznis.

Brendaonica iza sebe ima preko 30 uspješno realiziranih radionica, predavanja i prezentacija u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Zagrebu s preko 500 zadovoljnih polaznika te nekoliko zapaženih gostovanja na konferencijama: Inspire Me u Rijeci (listopad, 2016.), Career Booster u Puli (studeni, 2016.), Leap Summit u Zagrebu (svibanj, 2017.), Inspire Me u Puli, (ožujak, 2018.), Inspire Me u Zagrebu (studeni, 2018.) i Brendiranje kulture u Rijeci (veljača, 2019.).

Također organiziramo online radionice za visoko motivirane pojedince, male i srednje poduzetnike te radionice na upit za udruge, poduzetničke inkubatore i kompanije. Kontaktirajte nas putem e-maila: info@brendaonica.com