Vrijeme je za

BRENDAONICU

Jeste li znali?

Iako trenutno nemamo u najavi novih radionica, uvijek nas možete kontaktirati i zatražiti ponudu za Brendaonicu – krojenu po vašoj mjeri, prilagođenu interesima i specifičnim potrebama vaše grupe.

Zatraži ponudu
brendaonica

Dolazimo u goste kadgod nas pozovete, donosimo pregršt dobre energije i novih “tips & tricks” iz svijeta društvenih mreža. Vjerujte nam, nećete požaliti…Imamo iskustva u radu s institucijama, udrugama, marketinškim agencijama i poduzetničkim inkubatorima.

REFERENCE
brendaonica

Možete birati između Brendaonice CLASSIC ili PLUS i Brendaonice CONTENT MIX

I vaši će proizvodi postati upakirani bomboni spremni za izazovno i zakrčeno tržište društvenih mreža!

BRENDAONICE U NAJAVI

Što kažu polaznici o Brendaonici?

„Brendaonica je za mene najbolji omjer uloženog i dobivenog. Zaista preljubazni edukatori spremni odgovoriti na svako vaše pitanje. Na jednom mjestu ćete dobiti apsolutno sve informacije koje su vam potrebne o brendiranju kako osobnog tako i samog proizvoda. Od srca preporučujem svakome tko želi steci sva potrebna znanja iz područja marketinga.”

TANJA MARTINIĆ, Facebook review, 18.11.2017.

Sudjelovala sam na Online Brendaonici u trajanju od 5 tjedana. Bio je užitak dočekati srijedu uvečer, jer su naši online susreti bili koliko edukativni toliko i zabavni i inspirirajući. Morena i Tomislav fokusirani su na podržavanje sudionika tijekom cijelog razdoblja trajanja Brendaonice, pa sam imala dojam da je radionica trajala 5 tjedana a ne samo 10 sati. Hvala vam, a onima koji razmišljaju da li je to za mene – probajte, isplati se!

GORANA SANDRIĆ, Facebook review, 10.02.2018.
”Odlična, opuštena atmosfera na radionici. Jasna i jednostavna komunikacija, sve potkrjepljeno stvarnim primjerima. Dobila uvid gdje jesam i u kome smjeru krenuti dalje!”
KRISTINA KOVAČ, Facebook review, 25.02.2018.

„Idealno mjesto za sve one koji su na početku puta ili su već daleko stigli u brendiranju sebe ili svog proizvoda. Jako stručni predavači s velikim iskustvom i jako puno primjera iz prakse. Na radionici je prisutna stalna interakcija između polaznika i predavača što je veeeliki plus. Ako razmišljaš prijaviti se ili ne tvojoj dilemi došao je kraj. Uloženo će ti se vratiti stostruko.„

ANA IVANDA, Facebook review, 26.02.2018.
„Dojam nakon Brendaonice je kao da si bio na strukturiranoj i moderiranoj kavi s genijalnim ljudima s kojima si 9+ sati pričao o temi koja vas sve zanima – izgradnja osobnog i poslovnog brenda. Morena i Tomislav su stručnjaci u svom području, a njihov pristup je vrlo personaliziran i prilagođen svakom sudioniku. Brinut će o tebi prije, tijekom i nakon radionice, a izaći ćeš s konkretnim i primjenjivim savjetima koje možeš testirati već sljedeći dan. Primjenjivo i motivirajuće iskustvo – uživala sam!” 
TEA ZAVACKI, Facebook review, 26.02.2018.

„Ugodna i opuštena atmosfera uz divni dvojac koji svoje znanje i iskustvo potkrijepljeno primjerima, stručno prenose polaznicima. Morena i Tomislav kao stručnjaci u digitalnom marketingu jasno komuniciraju sa polaznicima, potiču na interakciju, izuzetno su otvoreni za pitanja i savjete. Hvala vam!”

DALIDA TOMEK, Facebook review, 17.11.2018.

„Super radionica, poučna i inspirativna. Predavači (Morena i Tomislav) su sjajni, teoriju prezentiraju na stvarnim primjerima. Uključivanje sudionika u samu radionicu, te poticanje na aktivno sudjelovanje izvrstan je način da se “običnim” ljudima koji se možda do sada nisu susretali sa društvenim mrežama, na stvarnim primjerima pomogne da bolje shvate sto su društvene mreže ali i kako najbolje iskoristiti njihov potencijal. Pridružite se Brendaonici, nećete požaliti!”

ŠIME SIKIRIĆ, Facebook review, 11.02.2017.

„Odlično mjesto za zaokružiti i posložiti znanja o stvaranju i jačanju brenda na društvenim mrežama! Morena i Tomislav imaju puno znanja i iskustva i što je najvažnije, znaju ga prenijeti i predavanjima i konkretnim primjerima. Atmosfera na radionici je odlična, ekipa istinski zainteresirana i željna pomoći i sebi i drugima   Super korisno provedena subota!”

IVA PERIČIĆ, Facebook review, 24.11.2018.

„Dolaskom na Brendaonicu na zanimljiv i stručan način duboko ćete zagrebati ispod površine nepreglednog svijeta mogućnosti koje Vam pružaju predstavljanje vašeg proizvoda, usluge ili sebe samog na društvenim mrežama i web-u. Toplo preporučam!” 

ZDENKA ARBANAS, Facebook review, 13.02.2017.

„Inspirativni, prepuni savjeta koji su iznimno lako primjenjivi a efikasni. Preporuka svima koji su sa svojim brendom negdje zapeli ili ga jednostavno žele podići na novu razinu. Dobivanje konkretnih odgovora, nesebično dijeljenje znanja i iskustva, ovu radionicu čini neusporedivo boljom u odnosu na sve na kojima sam bila.
Bravo ekipa, sjajni ste, pristupačni i energija kojom radite svoj posao je fenomenalno poticajna.
Hvala na svemu!” 

NATAŠA IPŠA BABIĆ, Facebook review, 2.03.2019.