Izgraditi prepoznatljiv brend na društvenim mrežama, danas ne predstavlja velik problem. Uz malo truda i angažmana, poznavanja određenih tehnika i alata – možete izgraditi uspješan brend online te odabrati onu društvenu mrežu na kojoj želite stvarati svoju zajednicu. Ono što je bitno naglasiti je dosljednost vaše komunikacije na društvenim mrežama i u stvarnom životu. Jer, dosljednost i autentičnost se nagrađuju. 

Na Brendaonici u Rijeci otkrit ćemo na koji način možete unovčiti svoj osobni brend, izgrađen upravo na vašim autentičnim vrijednostima.

9-10h

Uvod u osobno brendiranje

 • Što je brend? 
 • Koje ćete koristi imati ako izgradite svoj osobni brend?
 • Kako osmisliti autentičnu komunikacijsku poruku?

10-11h

Značaj društvenih mreža za osobno brendiranje

 • Koje društvene mreže odabrati za uspješno brendiranje? 
 • Primjeri dobre prakse uspješnih brendova na Facebooku, Instagramu, Linkedinu.
 • Kako osmisliti uspješnu ‘about me’ stranicu na blogu?

11-11.30h coffee break 

11.30-13.00h

Važnost vizualne komunikacije za uspješno brendiranje by Nela Dunato, autorica knjige The Human Centered Brand / Interaktivna vježba.

 • Kako istaknuti vrijednosti te komparativne prednosti svojeg osobnog brenda? 
 • Kako osmisliti vizualni identitet svog osobnog brenda?
 • Kako odabrati boju, tipografiju te stil fotografija? 

13-14.00h

Vrste sadržaja kojima ćete se istaknuti i postati vidljivi

 • Kako postati vidljivi te se pozicionirati kao stručnjaci u svojoj branši? 
 • Video, blogovi, tutorijali…
 • Kako planirati resurse za stvaranje sadržaja i koje alate koristiti?

Cilj je da kroz proces osobnog brendiranja otkrijete ono što vas pokreće i što vas čini sretnima, što daje svrhu vašim životima te da vaše komparativne prednosti istaknete i naglasite i da budete ono što zaista jeste – autentični i svoji.

Cijena radionice: 790, 00 kn (pdv se ne obračunava)

Datum radionice: 11.05.2019.

Mjesto održavanja radionice: CTK Rijeka (Školjić 6/1)

Link za prijavu: http://tiny.cc/nar64y

O predavačima

Brendaonicu vodi Morena Milevoj,  koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija za kompanije u zemlji i inozemstvu. Velika je zaljubljenica u društvene mreže i PR općenito, a trenutno je voditeljica marketinga i odnosa s javnošću uspješnog i nagrađivanog turističkog projekta u Istri. Osnivačica je Brendaonice, te vlasnica fashion & lifestyle bloga www.myfashion.com.hr. Vjeruje da je osobno brendiranje te online poduzetništvo ključ uspjeha te budućnost svih vas koji pokrećete ili razvijate neki biznis.

morena-milevoj

Posebna gošća, prvi put na Brendaonici je Nela Dunato, koja za sebe kaže da je „svestrana kreativka, beskrajno znatiželjna, ljubiteljica svega čudnog i fantastičnog te naravno, mačaka.“

Osim toga, Nela je talentirana  umjetnica, dizajnerica, spisateljica i edukatorica iz Rijeke čija je misija podržavati kreativne ljude u tome da se autentično izražavaju u poslovnom i privatnom životu.

Brendaonica iza sebe ima 30 uspješno realiziranih radionica, predavanja i prezentacija u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Zagrebu s preko 500 zadovoljnih polaznika te nekoliko zapaženih gostovanja na konferencijama: Inspire Me u Rijeci (listopad, 2016.), Career Booster u Puli (studeni, 2016.), Leap Summit u Zagrebu (svibanj, 2017.), Inspire Me u Puli, (ožujak, 2018.) te Inspire Me u Zagrebu (studeni, 2018.), Brendiranje kulture u Rijeci, 28.02.2019.

Također organiziramo online radionice za visoko motivirane pojedince, male i srednje poduzetnike te radionice na upit za udruge, poduzetničke inkubatore i kompanije.