Jesmo li ti i ja brend?

Jučer sam imala predavanje na najinspirativnojoj konferenciji u regiji i šire, Inspire Me konferenciji u Puli. Naslov radionice ‘Jesam li ja brend?’ zaintrigirao je dosta velik broj prisutnih koji su jučer, 7.04. bili na Fakultetu ekonomije i turizma te poslušali sadržaj koji će im koristiti u daljnjoj promociji svog brenda. Na Facebook stranici Brendaonice kao i u grupi Brendaonica #ACHIEVERSONLY, možete vidjeti kako nam je bilo ?

Jeste li vi brend? Jesu li vaši proizvodi i usluge brendovi? O tome ćemo vam Tomislav i ja pričati u subotu, 7.04. od 9 -14h također u Puli. Sadržaj Brendaonica CLASSIC radionice možete pročitati u nastavku:

I. Uvod u brendiranje na društvenim mrežama.

Kako istaknuti svoje prednosti u odnosu na konkurenciju? Kako odabrati najbolju komunikacijsku poruku? Potrebno je definirati svoje kompetitivne prednosti prije nego započnemo proces brendiranja. Vježba osmišljavanja ‘brand statementa’.

II. Kako učinkovito koristiti Facebook i Instagram za uspjeh vašeg brenda?

Društvene mreže koje su danas najrasprostranjenije i najdostupnije, no kako pozicionirati svoj brend da on bude prepoznatljiv u masi te da naši proizvodi i usluge pronađu svog kupca u zakrčenom prostoru News feeda?

III. Influencer marketing, trikovi i zamke.

Danas je od osobite važnosti imati na umu da su pravi Influenceri zapravo mediji te da u suradnji s kvalitetnim Influencerom možemo ostvariti uspješne rezultate, no kako razlikovati ‘dobrog’ od ‘lošeg’ Influencera (YouTubera, blogera, …)?

IV. Kako kreirati sadržaj prilagođen vašoj ciljanoj skupini?

Sadržaj je sve što objavljujemo na svim digitalnim kanalima no znamo li kreirati kvalitetan, relevantan i autentičan sadržaj? Blogovi, video sadržaj, vizuali… Znate li ih raditi? Vježba osmišljavanja kalendara objava.   Cijena radionice iznosi 799 kn. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka: http://bit.ly/2BddfEh