Što je Brendaonica

i kome je namijenjena?

Brendaonica je interaktivna radionica koja podučava kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama.

Namijenjena je svima kojima je potrebno pozicioniranje na društvenim mrežama s ciljem prodaje neke usluge ili proizvoda, ali i studentima, freelancerima, nezaposlenim osobama te blogerima i influencerima koji već imaju iskustvo brendiranja na društvenim mrežama. 

Primarni target su mikro i mali poduzetnici kojih je oko 500 sudjelovalo na radionicama u 3 godine.

Kako je nastao

vizualni identitet Brendaonice?

„Želja mi je bila da Brendaonica bude interaktivna i zabavna radionica na kojoj će pojedinci naučiti kako upakirati svoj proizvod ili uslugu, a zbog toga su tu bomboni. Svaki sa svojim drugačijim pakiranjem i ukrasnim papirom.“ – Morena Milevoj

morena-milevoj

Važnu ulogu u samim početcima Brendaonice imao je Simon Puja iz kreativnog studia Illeconcept koji je osmislio vizualni identitet projekta koji je jedinstven i prepoznatljiv te koji dočarava opuštenu, ali poticajnu atmosferu koja je prisutna na radionicama. Dizajn i vizualna komunikacija neophodni su za uspjeh nekog brenda, a u slučaju Brendaonice došlo je do odličnog spoja onoga što brend predstavlja te njegove vizualne ekstenzije.

Brendaonica u brojkama…

Brendaonica iza sebe ima 30 uspješno realiziranih radionica, predavanja i prezentacija u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Zagrebu s preko 500 zadovoljnih polaznika te nekoliko zapaženih gostovanja na konferencijama:

Inspire Me u Rijeci (listopad, 2016.), Career Booster u Puli (studeni, 2016.), Leap Summit u Zagrebu (svibanj, 2017.), Inspire Me u Puli, (ožujak, 2018.) te Inspire Me u Zagrebu (studeni, 2018.), Brendiranje kulture u Rijeci, 28.02.2019.

.  

morena-tomislav

T(K)O SMO MI?!

Dinamičan duo, koji stoji iza projekta BRENDAONICA, čine Morena Milevoj i Tomislav Pancirov.

Uz Morenu, predavačicu, autoricu i nositeljicu projekta, Brendaonica bi bila gotovo nezamisliva bez Tomislava – digitalnog nomada i lifestyle poduzetnika s dugogodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji.

tomislav-pancirov

Ostvarene su također suradnje s brojnim partnerima…

Hajde, što čekaš? 

Rezerviraj svoje mjesto!

kontaktiraj nas