ISKORISTI POTENCIJAL DRUŠTVENIH MREŽA ZA BRENDIRANJE SEBE 

Više nego ikad danas je nužno izgraditi svoj osobni brend, bilo da ste zaposleni u kompaniji ili razvijate svoj privatni biznis, kao freelancer, mikro ili mali poduzetnik. Ispred vas je pregršt mogućnosti kojima ćete postići da vaš brend postane zamjećen te da se pozicionirate kao stručnjak ili stručnjakinja u određenoj branši. Kvaliteta sadržaja koju kreirate u kombinaciji s pomno odabranim digitalnim kanalima učinit će da vaša usluga ili proizvod pronađu svog kupca, a na Brendaonici ćete saznati kako!

Naučite kako sebe istaknuti u masi i kako komunicirati na društvenim mrežama bez zadrške i osjećaja neugode, privlačeći lajkove i interakciju vaših pratitelja, a sve sa ciljem što uspješnije prodaje vaših usluga ili proizvoda.

1. Uvod u osobno brendiranje:

– Što je (osobni) brend i zbog čega je danas nužno izgraditi osobni brend?

– Definicija ciljeva osobnog brendiranja, ciljane publike i autentične komunikacijske poruke.

Interaktivna vježba osmišljavanja autentične komunikacijske poruke („brand statement“).

2. Koje društvene mreže odabrati za uspješno brendiranje :

– Primjeri dobre prakse uspješnih osobnih brendova na Facebooku, Instagramu, LinkedInu.

– Alati i tehnike za uspješno komuniciranje na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

– Kako osmisliti uspješnu ‘about me’ stranicu na blogu?

3. Vrste sadržaja koje će nam pomoći da postanemo vidljivi:

– Savjeti pomoću kojih ćete kreirati sadržaj koji će zadovoljiti potrebe, interese i želje vaše ciljane publike.

– Tips&tricks putem kojih ćete aktivirati korisnike na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

– Interaktivna vježba osmišljavanja content mix plana vašeg osobnog brenda. 

Cijena radionice iznosi 1.499,00 kn. U cijenu radionice uključeno je  6 sati online edukacije (3 x 2 sata) s max. 3 polaznika, sudjelovanje u Q&A grupi na Facebooku tijekom 3 tjedna trajanja edukacije i priručnik za rad na osobnom brendu nakon radionice. Prijavi se putem linka: http://bit.ly/2MBTK0O

POSEBNA PONUDA za 5 NAJBRŽIH! Iskoristite priliku i prijavite se na webinar, 6.11. u 20h u trajanju od 2 sata za samo 200,00 kn: ISKORISTI POTENCIJAL DRUŠTVENIH MREŽA ZA BRENDIRANJE SEBE! Prijavi se putem linka: http://bit.ly/36654dr

Ako se nakon webinara odlučite za radionicu, od ukupne cijene od 1.499,00 kn odbit će se 200,00 kn.

Svi zainteresirani mogu se obratiti na e-mail info@brendaonica.com s dodatnim pitanjima o edukaciji.

O predavačici:

Brendaonicu vodi Morena Milevoj,  koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija za kompanije u zemlji i inozemstvu. Velika je zaljubljenica u društvene mreže i PR općenito, a trenutno je voditeljica marketinga i korporativnih komunikacija županijske agencije za razvoj turizma u Istri gdje je odgovorna za pozicioniranje više brendova (online & offline). Osnivačica je Brendaonice, te vlasnica bloga www.myfashion.com.hr. Vjeruje da je osobno brendiranje te online poduzetništvo ključ uspjeha te budućnost svih vas koji pokrećete ili razvijate neki biznis. 

morena-milevoj

Brendaonica iza sebe ima preko 30 uspješno realiziranih radionica, predavanja i prezentacija u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Zagrebu s preko 500 zadovoljnih polaznika te nekoliko zapaženih gostovanja na konferencijama: Inspire Me u Rijeci (listopad, 2016.), Career Booster u Puli (studeni, 2016.), Leap Summit u Zagrebu (svibanj, 2017.), Inspire Me u Puli, (ožujak, 2018.), Inspire Me u Zagrebu (studeni, 2018.) i Brendiranje kulture u Rijeci (veljača, 2019.).

“Personalizirana radionica skrojena po individualnim potrebama pojedinca. Ugodna opuštena atmosfera u kojoj se nesebično dijeli znanje iz struke te pametno osmišljenim vježbama dolazi do srži onoga što je svakome potrebno da započne, ili pak unaprijedi vlastiti brend na društvenim mrežama. Topla preporuka! Hvala, Morena” (Annamaria G.) 

“Odličan interijer, ugodno i stručno osoblje, Morena , Nela i Maja – vrlo ljubazne djevojke. Edukacija vrhunska , vrlo detaljno objašnjeno uz puno strpljenja, Morena Milevoj je vrhunski edukator i motivator, ona ne odustaje niti kada mi sami odustanemo. Učim od najboljih!” (Dean D.)

“Inspirativni, prepuni savjeta koji su iznimno lako primjenjivi a efikasni. Preporuka svima koji su sa svojim brendom negdje zapeli ili ga jednostavno žele podići na novu razinu. Dobivanje konkretnih odgovora, nesebično dijeljenje znanja i iskustva, ovu radionicu čini neusporedivo boljom u odnosu na sve na kojima sam bila.
Bravo ekipa, sjajni ste, pristupačni i energija kojom radite svoj posao je fenomenalno poticajna.
Hvala na svemu” (Nataša I. B.)