BRENDAONICA SPECIAL: “ISKORISTI PERIOD PANDEMIJE ZA BRENDIRANJE SVOG PROIZVODA ILI USLUGE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA”, 12./19./26.11.2020. od 20-22h

Dok jedni miruju, drugi kreiraju genijalne priče za razvoj i promociju svog brenda te dugoročnu održivost poslovanja. Osluhni nove potrebe kupaca, prilagodi se tržištu i osmisli autentičnu priču svojeg brenda. Pridruži nam se!

Brendaonica Special namijenjena je svima čije je poslovanje pogođeno pandemijom Covid-19, no umjesto da miruju – žele istražiti nove poslovne i marketinške mogućnosti kako bi došli do rješenja. Namijenjeno je i onima koji trenutno nisu pogođeni, ali su svjesni promjena koje neće nestati preko noći te žele osnažiti svoje poslovanje i usmjeriti ga ka dugoročnom rastu.

I. Komunikacija brendova na društvenim mrežama

  • Kako stvoriti brend?
  • Definiraj kanale distribucije za svoj brend
  • Osmisli priču svojeg brenda! #makeadifference

 II. Komunikacija tijekom krize uzrokovane pandemijom Covid-19

  • Korona šok ili zašto šutnja nije zlato?
  • Prilagodi se situaciji i novim potrebama kupaca
  • Kreiranje sadržaja za uključivanje korisnika na društvenim mrežama

III. Kreiranje sadržaja za privlačenje novih kupaca

  • Iskoristi kanale direktnog marketinga
  • Prednosti javljanja uživo i dvosmjerne komunikacije (webinari, Instagram Live…)
  • Loyalty programi i nagrađivanje

INTERAKTIVNA VJEŽBA – SOCIAL MEDIA MARKETING MIX: Osmišljavanje plana objava koristeći autentičan sadržaj i ključne komunikacijske poruke kroz kanale distribucije na kojima se nalazi ciljana publika vašeg brenda.

Radionica pod nazivom ISKORISTI PERIOD PANDEMIJE ZA BRENDIRANJE  SVOG PROIZVODA ILI USLUGE” održava se u online formatu, 12./19./26.11.2020. od 20-22h.  

Cijena radionice iznosi 990,00 kn.

Prijaviti se možete putem linka: http://bit.ly/BrendaSpecial

Svi zainteresirani mogu se obratiti na e-mail brendaonica@gmail.com s dodatnim pitanjima o edukaciji.

O predavačima:

Brendaonicu vodi Morena Milevoj,  koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija za kompanije u zemlji i inozemstvu. Velika je zaljubljenica u društvene mreže i PR općenito. Osnivačica je Brendaonice, te vlasnica bloga www.myfashion.com.hr. Vjeruje da je osobno brendiranje te online poduzetništvo ključ uspjeha te budućnost svih vas koji pokrećete ili razvijate neki biznis. 

morena-milevoj

Brendaonica iza sebe ima preko 30 uspješno realiziranih radionica, predavanja i prezentacija u Puli, Poreču, Rijeci, Zadru i Zagrebu s preko 500 zadovoljnih polaznika te nekoliko zapaženih gostovanja na konferencijama: Inspire Me u Rijeci (listopad, 2016.), Career Booster u Puli (studeni, 2016.), Leap Summit u Zagrebu (svibanj, 2017.), Inspire Me u Puli, (ožujak, 2018.), Inspire Me u Zagrebu (studeni, 2018.) i Brendiranje kulture u Rijeci (veljača, 2019.), Beauty, Dentex & Health Expo (rujan, 2020.).

“Personalizirana radionica skrojena po individualnim potrebama pojedinca. Ugodna opuštena atmosfera u kojoj se nesebično dijeli znanje iz struke te pametno osmišljenim vježbama dolazi do srži onoga što je svakome potrebno da započne, ili pak unaprijedi vlastiti brend na društvenim mrežama. Topla preporuka!(Annamaria G.) 

„Brendaonica je za mene najbolji omjer uloženog i dobivenog. Zaista preljubazni edukatori spremni odgovoriti na svako vaše pitanje. Na jednom mjestu ćete dobiti apsolutno sve informacije koje su vam potrebne o brendiranju kako osobnog tako i samog proizvoda. Od srca preporučujem svakome tko želi steci sva potrebna znanja iz područja marketinga.” (Tanja M.)

“Inspirativni, prepuni savjeta koji su iznimno lako primjenjivi, a efikasni. Preporuka svima koji su sa svojim brendom negdje zapeli ili ga jednostavno žele podići na novu razinu. Dobivanje konkretnih odgovora, nesebično dijeljenje znanja i iskustva, ovu radionicu čini neusporedivo boljom u odnosu na sve na kojima sam bila. Bravo ekipa, sjajni ste, pristupačni i energija kojom radite svoj posao je fenomenalno poticajna.
Hvala na svemu.(Nataša I. B.)

„Idealno mjesto za sve one koji su na početku puta ili su već daleko stigli u brendiranju sebe ili svog proizvoda. Jako stručni predavači s velikim iskustvom i jako puno primjera iz prakse. Na radionici je prisutna stalna interakcija između polaznika i predavača što je veeeliki plus. Ako razmišljaš prijaviti se ili ne tvojoj dilemi došao je kraj. Uloženo će ti se vratiti stostruko.”(Ana I.)