…osnivačica Brendaonice te vlasnica fashion i lifestyle bloga My Fashion & Other Stuff.

‘Dugogodišnje iskustvo rada u području marketinških komunikacija kao i iskustvo u vođenju vlastitog bloga s više desetaka tisuća pratitelja na društvenim mrežama omogućava mi savršeno razumijevanje mogućnosti i potencijala društvenih mreža kako za razvoj vlastite karijere tako i za razvoj poslovanja. Želja mi je svoje iskustvo, znanje i vještine podijeliti s vama.’  

Mislim da mogu za sebe s punom odgovornošću izjaviti da sam social media junkie jer obožavam sve što ima veze s marketingom, brendiranjem i PR-om. 

Dugi niz godina uspješno kombiniram marketing u poslu kojim se ozbiljno bavim, dok istovremeno primjenjujem taj marketinški osjećaj na svoje hobije – putovanja i modni blogerski svijet. U svemu što radim pronalazim inspiraciju, a pokreće me strast.

Nekako sam isto tako još 2012. spontano započela voditi svoj modni blog, te u nastojanjima da sadržaj koji sam kreirala pogleda i ‘lajka’ što više čitatelja i pratitelja na društvenim mrežama, uronila sam još više u svijet društvenim mreža, te mi je ‘tweet’, ‘pin’, ‘like and share’, ‘blog’, ‘hashtag’ postala svakodnevna terminologija bez koje ne mogu zamisliti svoj dan.

To je taj osjećaj koji prenosim na polaznike svojih radionica, jer bez strasti, ne bi bilo brendova koji su rezultat modernog „human2human“ marketinga. 

morena-milevoj

Vjerujem da se slažete s ovom tvrdnjom, inače ne biste ni bili na ovoj stranici i ne biste čitali ove retke. Istražujući nešto što bi vam pomoglo u promociji vašeg brenda, a usput, zavirujući u osobni svijet nekog tko je pokrenuo ovaj, kako kažu, otkačeni projekt simpatičnog naziva Brendaonica.

Jer, mi zapravo kroz naš biznis, prodajemo sebe. I, tu je početak i kraj priče.

Nadam se da ste to shvatili i da krećete na putovanje koje se  naziva: ‘Osobnim brendiranjem do promocije vlastitog biznisa’, jer drugačiji put, u doba digitalnog marketinga, ne postoji. 

Da zaključim ovo moje mini predstavljanje s još nekoliko činjenica o meni, koje će vam možda pomoći da shvatite ono što me pokreće, ono što stoji iza projekta, a to je svrha, onaj čuveni „Why?“ (Simon Sinek) zbog kojeg je došlo do Brendaonice u četrdeset i prvoj godini mog života.

morena-milevoj

Duboko vjerujem da se u život sve događa s razlogom, iako je to ponekad teško razumjeti. Moj pristup životu uvijek je bio usmjeren na traženje malih radosti – stvari koje me inspiriraju i čine me sretnom. Nekada je to čaša vina (ili dvije) s prijateljima ili šetnja inspirativnim ulicama Madrida ili Pariza.

U potrazi za balansom životne energije, vrlo često koristim ‘male pauze’ od užurbanog poslovnog stila života – a, te pauze uključuju dugačke šetnje pokraj mora kao i putovanja u druge gradove.

Putovanja su oduvijek bila sastavni dio mog života, osjećaj slobode i otvorenost ljudi koje susrećemo dok istražujemo nova mjesta – neprocjenjivi su.

Studirala sam, živjela i radila u Trstu, Barceloni, Londonu i Zagrebu. Barcelona i mediteranski životni stil ostavili su velik utjecaj na moj život, proširili moje horozonte i probudili u meni znatiželju koja me tjera na istraživanje granica novih prijateljstva, kulture i načina života. 

Već nekoliko godina, moj rodni grad Pula je moj dom, koji mi pruža tu potrebnu smirenost za stvaranje novih projekata.

Brendaonica je spoj mojih strasti, a ona se rodila kao rezultat svega što sam proživjela i na osobnom i poslovnom planu u svom životu. Ideje se ne rađaju slučajno, one su tu da potvrde naš put i smjer kojim se krećemo, a ako usput možemo doprinijeti nečijoj strasti i pomoći da unaprijede svoje živote i biznise – to je zapravo pravi cilj i svrha svega.

Jer, kako kaže citat nepoznatog autora:

Znanje se množi dijeljenjem.“