Predah koji to nije…

Na Brendaonici br. 2 održanoj u Puli, 23.04.  imala sam priliku upoznati jako zanimljive ljude – talentirane modne dizajnere, freelance fotografe, iznajmljivače kuća za odmor, umjetnike i kreativce, vlasnike windsurf i yoga centara – zajedničkim smo snagama kreirali zanimljive slogane i komunikacijske poruke, a istovremeno smo otkrivali svijet društvenih mreža na kojima su neki od njih već ‘doma’, a nekima je trebao samo mali ‘podsjetnik’ na sve ono što se zapravo može na društvenim mrežama.

Svakodnevno u zajedničkoj grupi na Facebooku dijelimo jedni s drugima nove priče, savjete i ideje – iz Brendaonice su proizašli neki novi projekti, a bile su tu, zaista, vrlo blizu, nadohvat ruke …  Sve ovo pišem kako bih zahvalila mojim dosadašnjim polaznicima koji su me zbilja inspirirali i uvjerili me da ovo što radim ima smisla i budućnost te kao mali uvod u Brendaonicu br. 3 koja se 21.05. održava u kreativnom i inspirativnom prostoru Bizkoshnice od 10 do 14 sati. Sa mnom će na prvoj zagrebačkoj radionici biti i kolega Tomislav Pancirov, inače stručnjak s bogatim iskustvom u digitalnom marketingu.

Za sve one koji još to nisu prijaviti se možete putem Google poveznice:https://goo.gl/Hz5cSD  Cijena radionice iznosi 300 kn. Veselimo se upoznati vas i s vama pričati nove priče 🙂