Postoje i dvije specijalizirane radionice:

Brendaonica CONTENT MIX i Brendaonica SELF BRANDING

Brendaonica CONTENT MIX

ISKORISTI POTENCIJAL KVALITETNOG SADRŽAJA ZA BRENDIRANJE NA DRUŠTVENIM  MREŽAMA

Kada ste se zadnji put zatekli kako čitate post u kojem piše ‘KUPI, KUPI, KUPI!‘ uz idealnu fotografiju veselog lika iz TV prodaje i isti dijelite prijateljima uz najsrdačnije preporuke? Da, i mislili smo.

Ovakve se situacije jednostavno ne događaju. Sadržajni marketing je jedini moguć način komunikacije u današnjem kaotičnom online okruženju koji može biti zamijećen bez da morate potrošiti bogatstvo za plaćeno oglašavanje. Kako ovo ne biste prepustili slučaju, inspiraciji i trenutku te kako biste naučili strateški planirati sadržaj, koristiti alate i pronaći resurse za vaše digitalne kanale pripremili smo za vas Brendaonicu Content MIX.

brendaonica-content-mix

Polaznici će naučiti:

 • Kako strateški planirati sadržaj za vaše društvene mreže i web?
 • Kako kreirati sadržaj kojim ćete doprinijeti boljoj promidžbi i prodaji vaših usluga i proizvoda?
 • Koje resurse i alate koristiti za učinkovito planiranje sadržaja?
 • Kako povećati angažman s kvalitetnim sadržajem? (Facebook i Instagram)
 • Kako pozicionirati i diferencirati svoj brend autentičnim sadržajem?

Interaktivna vježba: Izrada content mix plana s primjerima.

brendaonica-content-mix

Brendaonica SELF BRANDING

ISKORISTI POTENCIJAL DRUŠTVENIH MREŽA ZA BRENDIRANJE SEBE

U mogućnosti ste samostalno upravljati online prisutnošću vašeg osobnog brenda koja može biti ključna za uspjeh vašeg biznisa. Slažete li se?

Međutim, još uvijek tapkate u mraku, ne znate otkud krenuti, bi li trebalo krenuti od logotipa i poruke kojom se obraćate vašoj ciljanoj publici ili možda krenuti od produkcije sadržaja kojima ćete komunicirati vrijednosti svojeg osobnog brenda te privući svoje idealne klijente? 

Pridružite nam se na Brendaonici PERSONAL BRAND na kojoj ćete naučiti kako se istaknuti u dinamičnom okruženju digitalnih kanala i stvorite autentičan OSOBNI BREND. 

#Thinkof YourselfasaBrand

Polaznici će naučiti: 

 • Kako definirati vrijednosti svojeg osobnog brenda?
 • Kako definirati ‘Brand manifesto’?
 • Kako definirati boje, fotografije te vizuale kojima će vaš brend komunicirati kroz vježbu ‘Mood board’?
 • Definirati ton komunikacije vašeg osobnog brenda.
 • Definirati one društvene mreže na kojima će vaš brend biti prisutan.
 • Definirati vrstu sadržaja kojom ćete doći do idealnog klijenta za svoj biznis.

Što kažu polaznici o Brendaonici?

„Brendaonica je za mene najbolji omjer uloženog i dobivenog. Zaista preljubazni edukatori spremni odgovoriti na svako vaše pitanje. Na jednom mjestu ćete dobiti apsolutno sve informacije koje su vam potrebne o brendiranju kako osobnog tako i samog proizvoda. Od srca preporučujem svakome tko želi steci sva potrebna znanja iz područja marketinga.”

TANJA MARTINIĆ, Facebook review, 18.11.2017.

Sudjelovala sam na Online Brendaonici u trajanju od 5 tjedana. Bio je užitak dočekati srijedu uvečer, jer su naši online susreti bili koliko edukativni toliko i zabavni i inspirirajući. Morena i Tomislav fokusirani su na podržavanje sudionika tijekom cijelog razdoblja trajanja Brendaonice, pa sam imala dojam da je radionica trajala 5 tjedana a ne samo 10 sati. Hvala vam, a onima koji razmišljaju da li je to za mene – probajte, isplati se!

GORANA SANDRIĆ, Facebook review, 10.02.2018.
”Odlična, opuštena atmosfera na radionici. Jasna i jednostavna komunikacija, sve potkrjepljeno stvarnim primjerima. Dobila uvid gdje jesam i u kome smjeru krenuti dalje!”
KRISTINA KOVAČ, Facebook review, 25.02.2018.

„Idealno mjesto za sve one koji su na početku puta ili su već daleko stigli u brendiranju sebe ili svog proizvoda. Jako stručni predavači s velikim iskustvom i jako puno primjera iz prakse. Na radionici je prisutna stalna interakcija između polaznika i predavača što je veeeliki plus. Ako razmišljaš prijaviti se ili ne tvojoj dilemi došao je kraj. Uloženo će ti se vratiti stostruko.„

ANA IVANDA, Facebook review, 26.02.2018.
„Dojam nakon Brendaonice je kao da si bio na strukturiranoj i moderiranoj kavi s genijalnim ljudima s kojima si 9+ sati pričao o temi koja vas sve zanima – izgradnja osobnog i poslovnog brenda. Morena i Tomislav su stručnjaci u svom području, a njihov pristup je vrlo personaliziran i prilagođen svakom sudioniku. Brinut će o tebi prije, tijekom i nakon radionice, a izaći ćeš s konkretnim i primjenjivim savjetima koje možeš testirati već sljedeći dan. Primjenjivo i motivirajuće iskustvo – uživala sam!” 
TEA ZAVACKI, Facebook review, 26.02.2018.

„Ugodna i opuštena atmosfera uz divni dvojac koji svoje znanje i iskustvo potkrijepljeno primjerima, stručno prenose polaznicima. Morena i Tomislav kao stručnjaci u digitalnom marketingu jasno komuniciraju sa polaznicima, potiču na interakciju, izuzetno su otvoreni za pitanja i savjete. Hvala vam!”

DALIDA TOMEK, Facebook review, 17.11.2018.

„Super radionica, poučna i inspirativna. Predavači (Morena i Tomislav) su sjajni, teoriju prezentiraju na stvarnim primjerima. Uključivanje sudionika u samu radionicu, te poticanje na aktivno sudjelovanje izvrstan je način da se “običnim” ljudima koji se možda do sada nisu susretali sa društvenim mrežama, na stvarnim primjerima pomogne da bolje shvate sto su društvene mreže ali i kako najbolje iskoristiti njihov potencijal. Pridružite se Brendaonici, nećete požaliti!”

ŠIME SIKIRIĆ, Facebook review, 11.02.2017.

„Odlično mjesto za zaokružiti i posložiti znanja o stvaranju i jačanju brenda na društvenim mrežama! Morena i Tomislav imaju puno znanja i iskustva i što je najvažnije, znaju ga prenijeti i predavanjima i konkretnim primjerima. Atmosfera na radionici je odlična, ekipa istinski zainteresirana i željna pomoći i sebi i drugima   Super korisno provedena subota!”

IVA PERIČIĆ, Facebook review, 24.11.2018.

„Dolaskom na Brendaonicu na zanimljiv i stručan način duboko ćete zagrebati ispod površine nepreglednog svijeta mogućnosti koje Vam pružaju predstavljanje vašeg proizvoda, usluge ili sebe samog na društvenim mrežama i web-u. Toplo preporučam!” 

ZDENKA ARBANAS, Facebook review, 13.02.2017.

„Inspirativni, prepuni savjeta koji su iznimno lako primjenjivi a efikasni. Preporuka svima koji su sa svojim brendom negdje zapeli ili ga jednostavno žele podići na novu razinu. Dobivanje konkretnih odgovora, nesebično dijeljenje znanja i iskustva, ovu radionicu čini neusporedivo boljom u odnosu na sve na kojima sam bila.
Bravo ekipa, sjajni ste, pristupačni i energija kojom radite svoj posao je fenomenalno poticajna.
Hvala na svemu!” 

NATAŠA IPŠA BABIĆ, Facebook review, 2.03.2019.

Hajde, što čekaš? 

Rezerviraj svoje mjesto!

kontaktiraj nas