Tražili ste, gledajte 🙂

Nakon deset Brendaonica u Puli, Rijeci, Zadru i Zagrebu te prve Brendaonice PLUS u Zagrebu, kao i nekoliko gostovanja na prestižnim konferencijama za studente i mlade poduzetnike poput Inspire Me konferencije u Rijeci i Leap Summita u Zagrebu, vrijeme je da zastanemo na trenutak i zapitamo se: ‘Koja je svrha ovog projekta?’ Odnosno, zbog čega sam sve ovo započela.

Sjećam se, kad sam započinjala ovaj projekt, uz kreativnu podršku Illeconcepta te savjetničku Tomislava Pancirova, prva misao vodilja bila je kako pomoći i doprinijeti pojedincima te malim i srednjim poduzetnicima kako se istaknuti u masi te iskoristiti potencijal društvenih mreža za razvoj svog vlastitog brenda. Cilj je bio od početka projekta zajedno s vama otkrivati maksimalno svoje potencijale sa svrhom stvaranja uspješnih i prepoznatljivih brendova koristeći maksimalno mogućnosti društvenih mreža – Facebooka, Instagrama, Linkedina, Twittera, You Tubea, blogova…

U ovih godinu i osam mjeseci, pomagali smo i kreirali strategije za različite profile vaših brendova, počevši od vlasnika OPG-a, dizajnera nakita, osobni treneri, privatnih iznajmljivača, fotografa i blogera pa sve do iskusnih community managera koji su i sami doprinosili sadržaju Brendaonice. Ono što mi je i danas cilj je da pojedincima koji su voljni učiti i visoko su motivirani, pomognem u pronalasku njihove autentične priče koja će biti okosnica za kreiranje njihove brend strategije,  stvarajući autentičan sadržaj koristeći maksimalno sve alate koji su nam na raspolaganju.

Zvuči jednostavno, ali u stvarnosti to baš i nije posao od jednog ili dva dana. Kreiranje brenda zahtijeva ozbiljan angažman te veliku posvećenost projektu, konstantnu komunikaciju na društvenim mrežama, planiranje objava te stručnost u kreiranju sadržaja koji mora biti  kvalitetno pripremljen neovisno o tome radi li se o tekstu, fotografiji ili videu.

Obzirom na sve gore navedeno te na želju da što više udovoljimo vašim upitima, potrebama i interesima, a budući da smo od početka projekta dobivali velik broj vaših upita za organizacijom Brendaonice ONLINE, napokon je došao taj trenutak objave prve ONLINE radionice koja će se održati u periodu od 10.01.-9-02. 2018., a sadržavat će 10 sati intenzivnog treninga.

Cijena radionice iznosi 2.499 kn (pdv uključen). Za sve dodatne informacije kao i za program Brendaonice ONLINE, pišite nam u Inbox Facebook stranice: https://www.facebook.com/brendaonica ili na e-mail: info@brendaonica.com, a prijaviti se možete direktno putem poveznice: http://bit.ly/2hmxR98

I. Uvod u brendiranje na društvenim mrežama.

Kako istaknuti svoje prednosti u odnosu na konkurenciju? Kako odabrati najbolju komunikacijsku poruku? Potrebno je definirati svoje kompetitivne prednosti prije nego započnemo proces brendiranja. Vježba osmišljavanja ‘brand statementa’.

II. Kako učinkovito koristiti Facebook i Instagram za uspjeh vašeg brenda?

Društvene mreže koje su danas najrasprostranjenije i najdostupnije, no kako pozicionirati svoj brend da on bude prepoznatljiv u masi te da naši proizvodi i usluge pronađu svog kupca u zakrčenom prostoru News feeda?

III. Influencer marketing, trikovi i zamke.

Danas je od osobite važnosti imati na umu da su pravi Influenceri zapravo mediji te da u suradnji s kvalitetnim Influencerom možemo ostvariti uspješne rezultate, no kako razlikovati ‘dobrog’ od ‘lošeg’ Influencera (YouTubera, blogera, …)?

IV. Kako kreirati sadržaj prilagođen vašoj ciljanoj skupini?

Sadržaj je sve što objavljujemo na svim digitalnim kanalima no znamo li kreirati kvalitetan, relevantan i autentičan sadržaj? Blogovi, video sadržaj, vizuali… Znate li ih raditi? Vježba osmišljavanja kalendara objava.   Cijena radionice iznosi 799 kn. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka: http://bit.ly/2BddfEh