Uloži u sebe kreirajući svoj brend

Jeste li znali da je osobni brend najveća vrijednost koju imate? Ulaganjem u vaš osobni brend ulažete dugoročno u vašu karijeru i u vaš biznis, a ono što je vaša prednost je da ste vi jedini koji upravljate svojim brendom te kreiranjem sadržaja kojim komunicirate prema vašim klijentima.

Danas živimo u svijetu nevjerojatnih mogućnosti koje pružaju digitalni mediji. Živimo u svijetu online celebritija, blogera, vlogera, jednom riječju –  online poduzetnika. Sve je na vama. Iskoristiti mogućnosti digitalnih kanala koji vam pomažu da izgradite svoj brend u online svijetu, istovremeno ne zanemarivši offline, ili pasivno promatrati kako to drugi rade. Ono što razlikuje vas i uspješne online poduzetnice i poduzetnike, je samo jedno – akcija. 

Potrebno je započeti s kreiranjem Facebook stranice, bloga, Instagram profila, You Tube kanala i Linkedina, kako biste postali prepoznatljivi i istaknuli se u masi, a ne čekati savršeni trenutak da se sve posloži. Jer, budimo iskreni, savršenog trenutka nema, uvijek će kasniti ili dizajner ili programer ili će nešto treće poći naopako.

Potrebno je krenuti s osmišljavanjem komunikacijske poruke koja će definirati vaš brend, osmisliti logotip te tematske vizuale kojima ćete komunicirati prema ciljanim publikama kao i ostali sadržaj kojim ćete izraziti svoju stručnost u određenom području, bilo da se radi o tekstu, videu ili fotografiji. 

Kako biste bili spremni krenuti u akciju, Brendaonica #yourbrandyourvalue će vam pomoći da u samo dva tjedna naučite kako o sebi razmišljati u trećem licu jednine, kako kreirati sadržaj za stranicu ‘o meni’ te kako osmisliti najučinkovitiji i najkreativniji ‘brand statement’ i kako odabrati najbolju društvenu mrežu za svoj biznis, a sve u svrhu izgradnje vašeg osobnog brenda kojim ćete privući klijente i publiku.

Osobni brend je vaša budućnost, a mi smo tu da ju preduhitrimo. Brendaonica #yourbrandyourvalue sastoji se od 6 sati treninga putem online platforme, a cijena radionica iznosi 1.499 kn.  Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice: https://goo.gl/dLWYNq