Zašto Brendaonica?

Ta me potraga uvijek poticala na edukaciju i na istraživanje te sam često sudjelovala na radionicama, webinarima, čitala, informirala se, jer smatram da uvijek moramo težiti najboljem u poslu kojim se bavimo. Nekako sam isto tako spontano započela voditi svoj modni blog prije četiri godine te u nastojanjima da sadržaj koji sam kreirala pogleda i ‘lajka’ što više čitatelja i pratitelja na društvenim mrežama, uronila sam još više u svijet društvenim mreža, te mi je ‘tweet’, ‘pin’, ‘like and share’, ‘blog’, ‘hashtag’ postala svakodnevna terminologija bez koje ne mogu zamisliti svoj (radni) dan.

U razgovoru sa svojim poznanicima i suradnicima došla sam do saznanja da zaista znam puno više o društvenim mrežama nego većina ljudi koja je povezana sa mnom direktno ili indirektno, poslovno ili privatno, te sam shvatila koliko bi im bilo lakše da saznaju neke stvari o društvenim mrežama koje su meni ‘očigledne’, a koje njima, ipak nisu. Naravno, za razvoj usluga i proizvoda koje nude, za porast prodaje i rezervacija, angažmana i slično.

Ponekad se iznenadim kad netko ne razumije razliku između Facebook profila i Facebook stranice. Nismo svi community manageri i ne provodimo online – što na mobitelu, Ipadu ili laptopu većinu svog vremena, te smatram da postoje alati, tehnike i vještine koje se mogu naučiti ako netko želi bolje plasirati svoj proizvod u digitalnom svijetu. Sve se da naučiti.

Stoga sam pokrenula Brendaonicu, mjesto na kojem ću podijeliti s vama svoje iskustvo i znanje u vođenju društvenih mreža na uspješnim primjerima dobre prakse, a ponekad i na onim manje uspješnim. Ovo je tek početak jednog novog putovanja za mene, nadam se da ćete zajedno sa mnom i vi biti dio njega.